Voer uw zoekwoord(en) in:www.mwiarda.nl

www.appeltern.nl

 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 

 

 

Welkom op de website van Adviesburo Wiarda.

 

Al meer dan 10 jaar adviseren en ondersteunen wij verspreid over heel Nederland gemeenten, hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven en werkvoorzieningschappen, onder meer bij het aantrekken van leidinggevend, werkvoorbereidend en uitvoerend personeel in de 'groene' sector.

 

Daartoe hebben we een uitgebreid bestand opgebouwd aan kandidaten voor uiteenlopend functies. Dit betreft zowel sollicitanten die op zoek zijn naar een vaste (fulltime) baan als mensen die zelfstandig of freelance werkzaam zijn, en bijvoorbeeld voor een kortere periode of parttime inzetbaar zijn op projectbasis.

 

Bent u als werkgever op zoek naar personeel? Kijk dan verder op de pagina Werkgevers. Hier kunt u ook doorklikken naar het actuele bestand van ingeschreven kandidaten. Heeft u een vacature en wilt u die op onze website geplaatst zien, neem dan even telefonisch of per e-mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u als werknemer op zoek naar een (andere) baan of als freelancer op zoek naar opdrachten, ga dan naar de pagina Werknemers om u in te schrijven, of om de actuele  vacatures te bekijken.

 

 

 

 

Troelstraweg 258

Tel: 06 - 48 86 81 09

3317 EA  Dordrecht

E-mail: e-mail