Voer uw zoekwoord(en) in:www.mwiarda.nl

www.appeltern.nl

 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 

  

ALGEMEEN

 
In de loop der jaren hebben wij een bestand opgebouwd van mensen die op zoek zijn naar een fulltime baan, of die bijvoorbeeld op freelance basis ondersteuning kunnen bieden. 

Als u ook op zoek bent naar een andere baan of een nieuwe uitdaging kunt u zich op laten nemen in ons kandidatenbestand. 

 

INSCHRIJVEN

 
Wanneer u zich wilt inschrijven kunt u op deze site een inschrijfformulier invullen. Ook kunt u het formulier uitprinten, invullen en aan ons toezenden. Wijzigingen of aanvullingen op de gegevens kunt u zowel schriftelijk, telefonisch als per e-mail doorgeven. De gegevens zullen uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. 

Benadering in verband met vacatures zal bij voorkeur telefonisch gebeuren, 's avonds of op zaterdag. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures dan kunt u dit op het inschrijfformulier vermelden. Ook kunt op het inschrijfformulier aangeven of u prijs stelt op een intake-gesprek.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

 
Veel functies zijn nader omschreven en aan de hand daarvan gewaardeerd en ingedeeld volgens een bepaalde salarisschaal. De arbeidsvoorwaarden en salarisschalen zijn per branche of per type werkgever vastgelegd in een CAO (collectieve arbeidsovereenkomst). 

 

De volledige CAO-teksten en recente aanvullingen daarop met betrekking tot overheidsdiensten zijn gepubliceerd op de website van het tijdschrift Overheidsmanagement. De CAO voor Hoveniersbedrijf in Nederland is te downloaden via de website van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG).

 

FUNCTIEBENAMINGEN EN SALARISINDICATIES

 
Om een idee te krijgen van de vele functies in het groen en aanverwante sectoren, en de daaraan gekoppelde (maximale) inschaling hebben we een aantal vacatures die de afgelopen jaren in diverse vakbladen zijn verschenen voor u op een rij gezet. Dit overzicht is beslist niet compleet, en bevat alleen de advertenties waarin een salarisindicatie genoemd is. Het overzicht kunt u vinden op de volgende pagina

 

Voor meer algemene informatie over salarisschalen bij de overheid kunt u onder meer terecht op de volgende websites:

 

salarisschalen gemeenten 

salarisschalen provincies

salarisschalen rijksoverheid

salarisschalen waterschappen (als bijlage van de CAO)

loonwijzer

 

 

 
 
 

Troelstraweg 258

Tel: 06 - 48 86 81 09

3317 TN  Dordrecht

E-mail: e-mail