Voer uw zoekwoord(en) in:www.mwiarda.nl

www.appeltern.nl

 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 

 

 

Klik op het logo om  terug te keren naar de website van 

De Tuinen van Appeltern

 

Welkom op de website van Adviesburo Wiarda.

 

Voor De Tuinen van Appeltern hebben wij tot en met januari 2007 de beantwoording verzorgd van vragen in de online rubriek Tuinvragen.

Omdat sommige vragen om een uitvoerig antwoord vroegen kunt u enkele van deze antwoorden als Word- of pdf- document opvragen door op de onderstaande links te klikken. U kunt de teksten dan online lezen, printen of op uw eigen computer opslaan voor later gebruik.

 

 

Tekstdocument opvragen in Word: klik op de onderstaande tekstregel.

Om te printen in pdf-formaat: klik op het oranje sterretje.

 

 

Plantenverzorging per soort

Bollen en knollen

Fruit

Hagen

Kamerplanten

Kuipplanten

Vijvers

Tuinonderhoud

Onkruidbestrijding

Ziekten en plagen

Gezien in Appeltern (materialen)

Verhardingen

Planten en mensen

Dieren in de tuin

 

Heeft u ook een tuinvraag? Kijk dan eens in het archief van de rubriek Veelgestelde vragen van de Tuinen van Appeltern. Wellicht kunt u daar het antwoord al vinden. Met behulp van het hiernaast afgebeelde zoekvenster kunt u op trefwoord deze site en de website van de Tuinen van Appeltern doorzoeken, of elders op het internet informatie vinden.

  

Voor een persoonlijk advies kunt u van april t/m oktober iedere weekeinde terecht bij het Tuinadviescentrum in de Tuinen van Appeltern. 

Wilt u een advies ter plaatse, dan kunt u uiteraard contact opnemen met een van de exclusief door de Tuinen van Appeltern voor u geselecteerde hoveniers bij u in de regio. Hun namen en adressen vindt u op de adressenpagina van de Tuinen van Appeltern. 

 

Een inrichtingsadvies op maat, een globale beplantingsindicatie of zelfs een compleet tuinontwerp kunt u laten verzorgen via de schetsservice van de Tuinen van Appeltern. Woont u in de omgeving van Dordrecht? Dan staat deze aanbieding voor u ook  op deze website beschreven. Meer informatie treft u aan onder het kopje tarieven.

 

Heeft u nog steeds niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon. U kunt daar uw vraag stellen, of ons verzoeken u even terug te bellen.

 

 

 

 

 

Troelstraweg 258

Tel: 06 - 48 86 81 09

3317 TN  Dordrecht

E-mail: e-mail